Jubilerend Home-Start vierde feest in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 25 mei heeft Home-Start Rheden het 25 jarig jubileum gevierd in de Dierense Speeltuin samen met de vrijwilligers en gezinnen die gebruik maken van Home-Start.

Humanitas Home-Start is een project waarbij vrijwilligers, begeleid door een beroepskracht, ondersteuning bieden aan gezinnen die tijdelijk uit balans zijn. Dit project is wereldwijd actief, waarvan nu al weer drie jaar in de gemeente Rheden.

De gezinnen en vrijwilligers werden uitgenodigd in de Dierense speeltuin om daar in het zonnetje gezet te worden. In de speeltuin waren verschillende activiteiten aanwezig voor jong en oud. Deze middag werd geopend door wethouder Gea Hofstede in aanwezigheid van Natascha Nijenhuis, beleidsmedewerker van de gemeente Rheden.

De aanwezigheid en de mooie woorden lieten zien dat zij Home-Start een warm hart toedragen.

Om deze middag mogelijk te maken waren er tal van vrijwilligers ingeschakeld. Dankzij de vele sponsoren was het een echt feest met een mooie aankleding. In een gezellige sfeer van saamhorigheid werden lekkernijen genuttigd, meegenomen door zowel de gezinnen als de vrijwilligers waardoor er verrassende gerechten op tafel stonden.

Humanitas Home-Start Rheden kan terugkijken op een zonnige en feestelijke middag in een ontspannen sfeer waar samenzijn en samen spelen het belangrijkst was.

Wilt u meer weten over Home-Start Rheden, dan kunt contact opnemen met de projectcoördinator Eline van Kuijk, [email protected] of 06-13436787.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen