43e Vael Ouwe wordt weer een belevenis

Foto: Vael Ouwe

DIEREN – Met uitdagende routes van 50, 100 en 160 km over de Veluwe en Postbank is de Vael Ouwe één van de mooiste en best verzorgde toertochten van Nederland. Zaterdag 15 juni is het weer zover en wordt de 43e Vael Ouwe Toertocht verreden.

Meefietsen is niet alleen bedoeld voor de gelouterde fietser die met de diverse klimmetjes in het parcours de nodige uitdaging zoekt, maar ook de recreatieve fietser is van harte uitgenodigd om te genieten van de mooie omgeving. De 160 km telt tevens mee voor het klimmersbrevet.

Voorinschrijving kan nog tot en met 9 juni via www.vaelouwe.nl. De start en finish zullen plaatsvinden bij Voetbalvereniging Dierensche Boys, aan de Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren. Vanwege de goede organisatie met onder meer een uitstekende verzorging onderweg kreeg de Vael Ouwe de aanduiding NTFU Extra Goed Geregeld.

Stichting Ome Joop’s Tour

Jaarlijks wordt een bedrag geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting Ome Joop’s Tour te Arnhem. Een organisatie die mogelijk wordt gemaakt dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en maatschappelijk betrokken organisaties, sponsors en bedrijven. Jaarlijks organiseert deze Stichting een 10 daagse fietstour voor jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar, die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Deelname is voor alle kinderen; er wordt geen onderscheid gemaakt ten aanzien van afkomst, godsdienst, nationaliteit of anderszins.

Meer weten, kijk op www.omejoopstour.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen