Meepraten over het ontwerp van de buitenruimte “Oude Jan” in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op dinsdag 11 juni wordt er in de Oude Jan te Velp een inloopbijeenkomst gehouden waarop de plannen worden gepresenteerd voor de buitenruimte bij de Oude Jan te Velp.

Omwonenden en andere belanghebbenden bezochten massaal de inloopbijeenkomst in de Oude Jan op 23 april. Zij waren daar in gesprek met de Stichting Vrienden van de Oude Jan en de gemeente Rheden over de vraag op welke wijze de openbare ruimte rond de kerk meer toekomstbestendig kan worden ingericht.

Inloopbijeenkomst

De vele tientallen reacties zijn de basis geweest voor een ontwerp voor de inrichting van de buitenruimte. Dit ontwerp ligt op dinsdag 11 juni tussen 17.00 en 20.00 uur ter inzage tijdens een tweede inloopbijeenkomst in de Oude Jan.

Reageren op ontwerp

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Oude Jan en medewerkers van de gemeente Rheden horen graag van de aanwezigen wat zij vinden van het ontwerp. Sluit het aan bij de verwachtingen, ziet men mogelijkheden om het ontwerp te verbeteren of zijn er redenen om andere aanpassingen aan het ontwerp aan te brengen? Die informatie wordt gebruikt bij het verder afwerken van het plan.

Afronden van het ontwerp

Na deze tweede inloopbijeenkomst ronden gemeente Rheden en Vrienden van de Oude Jan het plan af en zorgen gezamenlijk voor de realisatie van het plan. Uiteraard houden zij daarbij zorgvuldig rekening met de bijzondere kwaliteiten van deze historische plek.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen