Zonnepanelen Koninklijke Gazelle Dieren in de brand…, gelukkig snel bedwongen!

Foto: @TweetsVanSan

DIEREN – Kort na 14:00 uur in de middag van woensdag 5 juni werd de vrijwillige brandweer van Dieren gealarmeerd voor een dakbrand bij de Koninklijke Gazelle aan de Wilhelminastraat te Dieren.

Er werd direct snel opgeschaald en maar liefst twee hoogwerkers en een 4-tal tankautospuiten uit omliggende dorpen werden ter plaatse geroepen om de brand te bestrijden. En met succes, de brand was ondanks grote roetzwarte rookwolken relatief snel onder controle en is de schade zo veel mogelijk beperkt.

Volgens brandweer Dieren op Twitter is de brand ontstaan bij de zonnepanelen die op het dak staan van de loods van de Koninklijke Gazelle. De brandweer is rond 16:30 uur huiswaarts gegaan.

Kijk voor meer informatie en foto’s ook op: https://www.gelrenieuws.nl/2019/06/zonnepanelen-oorzaak-grote-brand-fietsenfabriek-gazelle-dieren.html

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen