Geslaagd koffieconcert in Rhederhof

RHEDEN – Het projectkoor ‘Swing it oud’ gaf op vrijdagochtend vrijdag 7 juni een koffieconcert bij woonzorgcentrum Rhederhof te Rheden.

Het koor bestaat uit bewoners van Rhederhof, leerlingen van basisschool Rheder Enk, vrijwilligers en familieleden van de bewoners. Projectkoor ‘Swing it oud’ staat voor het verbinden van generaties, door middel van muziek.

Een aantal weken kwam het koor iedere week een uur bij elkaar, samen met een dirigent en pianiste, om ervoor te zorgen dat er een mooi koffieconcert gegeven kon worden.

Het koffieconcert werd druk bezocht door bewoners en familieleden ervan. Het koor bracht voor iedereen bekende echt Hollandse liederen, herkenbaar voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld Tulpen uit Amsterdam. Regelmatig gingen bezoekers de vloer op om mee te dansen en zichtbaar genot men van het koor.

De zang, aangevuld met handinstrumenten en ritmische instrumenten maken van het projectkoor een succes aldus de aanwezigen en is zeker voor herhaling vaatbaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

'
gallery
142499
De aanwezigen genoten van het concert in Rheden
RHEDEN – Het projectkoor ‘Swing it oud’ gaf op vrijdagochtend vrijdag 7 juni een koffieconcert bij
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/142499/geslaagd-koffieconcert-in-rhederhof/
2019-06-07T22:28:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/06/07222713/Koffieconcert-in-Rhederhof-07-06-2019-0.jpg
Attent Zorg en Behandeling, Koffieconcert, Rheden, rheden.nieuws.nl, Rhederhof
Foto's, Nieuws