Fotowedstrijd ‘Zomer in Velp’

VELP – Een team van ondernemers in Velp is druk bezig met het organiseren van het Midzomerfestival in het centrum. De tweede editie van het Midzomerfestival vindt plaats op 22 juni 2019.

Zomer in Velp

In aanloop naar dit evenement organiseert Veelzijdig Velp een fotowedstrijd met als thema: ‘Zomer in Velp’. Ondernemersvereniging Veelzijdig Velp nodigt iedereen uit om een beeld vast te leggen van ‘Velp in de zomer’, in de breedste zin van het woord. Er zijn weinig beperkingen, behalve dat er één foto ingezonden mag worden per deelnemer en dat de foto een combinatie moet laten zien van zowel, de zomer, als Velp.

Een vakjury kiest uit alle inzendingen de 10 ‘beste’ foto’s. (dit kan ook een mooie, grappige, indrukwekkende foto of kiekje zijn) De tien geselecteerde foto’s worden geëxposeerd op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni in etalages in het centrum van Velp. Op zaterdagmiddag wordt ook de prijswinnaar bekend gemaakt.

De winnaar krijgt met een prachtige vergroting van haar of zijn werk en een cheque ter waarde van €150,00.

De foto (in jpg-formaat) moet worden ingezonden vóór 15 juni 2019 en worden gestuurd naar [email protected].

Lees HIER de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen