Rhedense ondernemers actief tijdens Intercamp in De Steeg

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Van 7 tot 10 juni 2019 zijn zo’n 4.500 internationale scouts aanwezig in De Steeg voor een internationaal Scoutingevenement.

Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, reden vrijwilligers, namens Centrum Rheden (ORDS), dagelijks met pendelbusjes. Zo stelden zij de gasten in de gelegenheid om het dorp Rheden te bezoeken en daar hun inkopen te doen en de horeca te bezoeken.

Deze geste werd door de (internationale) gasten en de organisatie van Intercamp bijzonder op prijs gesteld. Het was alleen jammer dat op eerste Pinksterdag de winkels en met name de supermarkten gesloten waren terwijl er honderden scouts in het dorp waren.

Intercamp

Intercamp is een jaarlijks terugkerend internationaal Scoutingevenement dat sinds 1967 wordt georganiseerd. Elk jaar neemt een ander land de organisatie op zich. Dit jaar is het de beurt aan Nederland. Tijdens Intercamp waren er voor de deelnemers gedurende de hele dag activiteiten. Zo werden de deelnemers onder andere uitgedaagd om een flinke hike te lopen, maar ook om samen spellen te doen. Het thema van deze Intercamp 2019 was ‘Be a part of nature’, wat betekent dat er extra activiteiten in de natuur georganiseerd worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen