Avond4daagse Velp is een schoon wandelfeest

Foto: Ton Cheret avondwandelvierdaagse Velp rozendaal

VELP – Deze week genieten veel kinderen van de wandelroutes door de groene omgeving van Velp en Rozendaal. Vier dagen achtereen wandelen zij de Avond4daagse Velp.

Dinsdag 11 juni is de eerste dag, vrijdag 14 juni is de laatste dag met natuurlijk de welverdiende intocht vanaf Biljoen.

De organisatie hoopt een schoonwandelfeest en geeft daarom aan alle groepen de felgroene campagne-afvalzak ‘Maak van de Avond4daagse een schoon feestje’. Natuurlijk kunnen de individuele wandelaars ook deze afvalzak bij het inschrijfburo meekrijgen.

Om ook de volgende edities van de avondvierdaagse door het mooie bosrijke buitengebied van Velp/Rozendaal te kunnen blijven wandelen, vraagt met zoveel enthousiaste wandelende kinderen om een gedegen organisatie waarbij er tevens aandacht is voor de snoeppapiertjes, kauwgum en plastic afval.

Vandaar de oproep van voorzitter Ton Cheret: ‘Neem je eigen afval mee. De groene zakken kunnen bij de finish op het schoolplein van het Aeres College in de grote afvalbakken achtergelaten worden.’

Ton hoopt dat de kinderen elkaar tijdens het wandelen erop aanspreken wanneer iemand in zijn enthousiasme vergeet de afval gedurende de tocht bij zich te houden.

Aanmelden voor de Avond4daagse Velp kan ook nog op de eerste avond voor aanvang. De startlocatie is bij het Aeres College aan de Pinkenbergseweg in Velp. Zie ook www.4daagsevelp.nl

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden