Feestelijke open training bij 10-jarig 35+ damesteam vv Dieren

Foto: vv Dieren

DIEREN – Dit jaar bestaat het 35+ damesteam van v.v. Dieren 10 jaar. Om dit te vieren, wordt op vrijdag 13 september een open training gehouden voor alle dames van 35 jaar en ouder met aansluitend een feest.

In 2009 zijn de dames begonnen met voetballen op een knollenveld. In 2012 is het knollenveld ingeruild voor een kunstgrasveld bij v.v. Dieren en trainen ze één keer per week op dinsdagavond op het hoofdveld. Dit damesteam is inmiddels niet meer weg te denken bij v.v. Dieren.

Het 10-jarig bestaan willen de dames niet onopgemerkt voorbij laten gaan.  De feestelijke open training is  voor leden, oud-leden en andere dames die het leuk vinden om weer eens een balletje te trappen. Ook kunnen met deze open training meer dames kennis maken met voetbal, zelf ervaren hoe leuk het is en hoe fijn het is om dat met een heleboel vrouwen te doen.

Om 19.00 uur wordt gestart met de open training. Iedereen maakt een toer langs diverse voetbaloefeningen.  Op deze manier krijg je een idee wat er gedurende het jaar tijdens de trainingen gedaan wordt. Na het sportieve gedeelte is er in de kantine tijd voor een hapje en een drankje, ook voor muziek wordt gezorgd. Er is volop gelegenheid om kennis te maken of bij te praten met het 35+ team en te dansen.

Als je vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Via dit e-mailadres kun je je ook opgeven, maar dit is niet verplicht. Vanzelfsprekend kun je ook je vriendin, buurvrouw, (schoon)zus of collega meenemen. Hoe meer dames hoe leuker!

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.vvdieren.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen