Jeugdkampioenen Rheko gehuldigd

Foto: Rheko

RHEDEN – Korfbalvereniging Rheko heeft 15 juni haar jeugdkampioenen in het zonnetje gezet. Op 1 juni heeft Rheko het kampioenschap van het eerste elftal al gevierd.

Dit was een zeer geslaagde en feestelijke dag. Op deze zaterdag waren de jeugdkampioenen aan de beurt. Deze kampioensteams zijn uiteraard ook gesteund door spelers en speelsters uit andere teams, als er wel eens invallers nodig waren.

Het succes van de kampioenen is dan ook een succes van heel de club en een goed bewijs van de sportieve inzet en de saamhorigheid binnen de club.

Rheko A3 speelt al heel lang samen, waarbij ze gebruik maken van elkaars sterke punten en de zwakke punten van elkaar opvangen. In het team hangt een positieve, vaak gezellige sfeer, maar wordt er ook serieus getraind en gespeeld.

Ook de ouders zijn betrokken bij het team. Het team is dit jaar duidelijk sterker geworden met als beloning het kampioenschap.

Proficiat namens trainers Erik en Rianne!

Rheko C2, ook al lange tijd een hecht team, kwam in het zaalseizoen net te kort, maar slaagde er nu op het veld wel in om kampioen te worden. Er werd vooral door fanatiek en technisch trainen vooruitgang geboekt, bijvoorbeeld in het tempo maken en dúrven schieten op de korf. In de loop van de competitie ging het steeds beter. Het team is er klaar voor om een klasse hoger te gaan spelen!

De trainers Eloy, Ellen en Jaron zijn trots op jullie!

Rheko C2 bestaat uit: Eline, Thijs, Julie, Mees, Linda, Sam, Marit, Luuk, Mara, Ivo, Lieke.

Rheko F1 zat in een spannende competitie, maar heeft ook de eerste plaats bereikt. Elke week werd F1 sterker, in de aanval en de verdediging. De kracht van F1 zit hem in de samenwerking als een team.

De trotse trainers: Marjolein, Julia, Lisa, Sophie en Femke.

Rheko F1 bestaat uit: Jaylee, Lisa, Rudmer, Jesper, Noëlle, Sophie.

Gefeliciteerd kampioenen, namens de hele club

Rheko F1 kampioen 2019

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden