Geërfdenconcert met Kladderadatsch in Velp

Foto: Kladderadatsch

VELP – Aanstaande vrijdagavond 21 juni om 20:00 uur is er weer een gratis Geërfdenconcert bij de muziektent aan de Vijverlaan in Velp.

Kladderadatsch

Gestart in de jaren zeventig als strijd- en straatorkest in Nijmegen, heeft Kladderadatsch zich ontwikkeld tot een feelgood fanfare, die de betere wereldmuziek van alle continenten speelt: Klezmer, Midden-oosten, Afrika, India, Oost-Europa. Vaak feestelijk en opzwepend, soms melancholiek, altijd uit het hart. Het orkest telt 15 muzikanten met spetterende blazers en meeslepende slagwerkers.

Het publiek van Kladderadatsch is breed

De mensen op straat, kunstliefhebbers (bij optredens bij exposities), festival- en theaterpubliek. Maar ook mensen in bejaardentehuizen, in instellingen voor verstandelijk- of lichamelijk beperkten, op scholen, op feesten zoals bruiloften, verjaardagen, jubileumfeesten, herdenkingen en zelfs bij begrafenissen.

Kladderadatsch zoekt altijd de verbinding:

Met het publiek, met andere muziekstijlen, met muzikanten uit andere culturen en met andere disciplines, zoals dans, theater en dichtkunst.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultuurbedrijf RiQQ. Vrijdag 21 juni, 20:00 uur, Muziektent aan de Vijverlaan te Velp.

Kijk voor meer informatie ook op: www.kladderadatsch.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen