Lorentzhuis Velp 50 jaar!

VELP – Afgelopen week werd gevierd dat het Lorentzhuis aan de Rijnstraat te Velp 50 jaar bestaat.

De Vereniging Vrienden van het Lorentzhuis heeft een roze beeld geschonken aan de bewoners, deze werd zondagochtend 16 juni onthuld tijdens een optreden van Drum- en Showfanfare Mr. H.M. Van der Zandt. Het roze beeld wordt door de bewoners al het knuffel beeld genoemd, omdat het ook zo aaibaar is.

Donderdag 20 juni zijn symbolisch twee notarisbomen onthuld door enkele leidinggevende personeelsleden in de binnentuin van het Lorentzhuis, in de feestweek voor bewoners. De aangeboden Cheque van €340,51 voor de bomen werd betaald met de opbrengst van de koffiepot. Deze twee appelbomen zullen pas in het plantseizoen oktober geplaatst worden in de omsloten binnentuin.

Vrijdag 21 juni sloot in een bomvolle koffiezaal met bijna alle 120 bewoners van het Lorentzhuis de dameszanggroep Afternoon Delight de feestelijke week af. Deze traden van 14.30 tot 16.30 uur op.

De organisatie van deze feestweek kan terug kijken op een zeer geslaagd feest voor alle bewoners.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen