Midzomernachtsdroom bij Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op zaterdag 22 juni hield dansschool Versteegh uit Arnhem een voorstelling in het Openluchttheater de Pinkenberg. Alle kids van 4 t/m 12 jaar dansten mee in het dansavontuur Midzomernachtsdroom in openluchttheater de Pinkenberg in Velp.

Er waren 3 voorstellingen om 11.00, 13.00 en 16.00 uur, elk van ongeveer 75 minuten.

Alle 265 kinderen kwamen elk in hun eigen groep en leeftijd aan de beurt en lieten hun kunnen in een prachtige voorstelling zien. Dit speelde zich in een rap tempo achter elkaar af, wat ervoor zorgde dat het muisstil was bij de 350 à 400 toeschouwers op de tribune per voorstelling.

“Het verhaal gaat over Hanne en Mark, die besluiten op een mooie midzomerdag, de langste dag van het jaar, op avontuur te gaan. Bij de rivier net buiten de stad vinden ze een bootje en Hanne laat zich door Mark overhalen om in te stappen. Voorzichtig roeien ze naar de overkant, maar vlak voordat ze de oever bereiken komen ze in een stroomversnelling terecht… “

Het was een zeer geslaagde uitvoering, en natuurlijk heerlijk genieten tijdens de voorstelling van het schitterend weer tijdens deze prachtige dag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk ook op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen