Goede sfeer in delen van centrum Velp tijdens het Midzomerfestival

VELP –  De tweede editie van het Midzomerfestival is goed verlopen, hoewel bezoekers enkele delen van het centrum minder goed bezochten kijkt de organisatie terug naar een geslaagd evenement.

In de Rozendaalselaan waren Oude Ambachten te bekijken en in de Oranjestaat lieten enkele kraamhouders het op het laatste moment afweten. Op deze locaties waren dan ook minder bezoekers. In vooral de Emmastraat, op het kinderplein in de Parkstraat en de Overtuin was het een gezellige drukte.

Op het kerkplein in de Emmastraat werden enkele modeshows gehouden. Hier namen veel bezoekers plaats op de banken om alle producten goed te bekijken. De kleding in de show kwamen uiteraard allemaal van de Veelzijdig Velp ondernemers, maar de ook accessoires zoals brillen, sieraden, schoenen. Na de modeshows waren er Salsa demonstraties, ook deze werden goed ontvangen.

Bij de kramen met tweedehands spullen en brocante waren mensen vooral aan het snuffelen. De reactie van een kraamhouder: “Veel verkocht hebben we niet, je hoopt altijd op meer, maar de sfeer is goed en we hebben mooie en gezellige gesprekken.”

Het waren vooral de optredens van bands en de modeshows op de Emmastraat waar mensen genoten van de muziek en het vermaak. Het aanbod was veelzijdig, van Jazz tot pop en op verschillende plaatsen in het centrum.

De activiteitenregisseur van Veelzijdig Velp, de winkeliersvereniniging, Jan Huurman zegt tevreden te zijn maar weet ook dat een nieuw evenement tijd nodig heeft. “Natuurlijk moet het publiek dit evenement in haar hart gaan sluiten. Wij hebben over de hele middag zo’n 2000 bezoekers geteld. We moeten leren en groeien. En natuurlijk moeten de eigen ondernemers erin meegroeien…, een Kwestie van tijd.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen