Dirk Scheele komt weer in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL/VELP – Woensdag 10 juli is de eerste familievoorstelling van een serie op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Op woensdag 10 juli vanaf 14.00 uur brengt Dirk Scheele en zijn band het zomerpopconcert In Holland staat een huis voor iedereen van 2 jaar en ouder.

In Holland staat een huis

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken.

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt hij samen met zijn band Oudhollandse liedjes, maar dan helemaal op z’n Dirks. Grote hits zoals: Op een grote paddenstoel en De wielen van de bus komen voorbij. Hoofd, schouders, knie en teen wordt een rocknummer en In de maneschijn een fluisterlied.

Maar Dirk speelt ook Nieuwhollandse repertoire: hoe zouden liedjes uit andere culturen klinken in het Nederlands? En lukt het Dirk om samen met het publiek een heel nieuw kinderliedje te maken?

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is populair bij zijn jonge fans en hun (groot)ouders.

Informatie en kaartverkoop

  • Prijs: €7,- (voorverkoop) / €8,- (aan de deur). T/m 2 jaar: gratis toegang.
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl
  • De Pinkenberg: Kluizenaarsweg 4, Rozendaal
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden