Laatste drie weken juli vakantiesluiting bij Weggeefwinkel 4Noppes Dieren

Foto: 4Noppes

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes is deze zomer drie weken gesloten vanwege de vakantie. Op zaterdag 13 juli, 20 juli en 27 juli 2019 is de winkel gesloten. U kunt die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen.

Inbrengen en/of ophalen van artikelen is alleen mogelijk op afspraak via telefoon 06 44881557. Met ingang van zaterdag 3 augustus 2019 is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Elke zaterdag staan de vaste zaterdagmedewerkers weer voor u klaar, om veel mooie spullen te ‘redden’ en zelfs soms te pimpen of repareren, zodat u ze weer kon uitzoeken en meenemen. Ook buiten de openingstijden is er veel werk verzet door andere medewerkers om dit mogelijk te maken. Een paar weken vakantie is dan ook zeer welkom voor alle 20 medewerkers, die dit werk naast vele andere activiteiten ondernemen.

4Noppes wordt nog steeds goed bezocht, met gemiddeld zo’n 50 tot 60 bezoekers per zaterdagochtend. Op de drukst bezochte zaterdag van het afgelopen jaar zijn er zelfs 686 mensen langs gekomen in 6 uur tijd! Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar. De inbrenger en nieuwe eigenaar kwamen hierbij vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat. Vaak ondernemen mensen samen nog meer nadien!

Want dat is 4Noppes: een winkel zonder kassa voor iedereen die een circulaire en inclusieve lokale economie een warm hart toedraagt. Daarnaast staat er ook altijd een kopje koffie of thee klaar en is er de ruimte voor een praatje en het krijgen van diverse vormen van informatie over je leefwereld. Na de vakantieweken is iedereen vanaf 3 augustus dan ook weer van harte welkom! Want de weggeefwinkel is er die dag weer klaar voor, voor iedereen, gevuld door iedereen.

In de vakantieperiode blijft 4Noppes wel digitaal bereikbaar via de website, www.4noppes.nl, e-mail [email protected] en de Facebookpagina. En natuurlijk de 4Noppes mobiel: 06 44 88 1557.

De vrijwilligers van 4Noppes wensen u een hele fijne zomer toe!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen