Kletskousen in het openluchttheater De Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Woensdag 17 juli speelde het Klets Kindercabaret in het openluchttheater De Pinkenberg voor een enthousiast publiek.

De voorstelling werd bezocht door veel kinderen met hun ouders of opa’s of oma’s. Het weer was prima en vooral de kinderen genoten van Charlotte, Dookje en Freek.

Kletskousen

Kletskousen is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. In KLETSKOUSEN! komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen kletsen en zingen zich er wel doorheen.

Over Klets Kindercabaret

Met een piano, een ukelele en veel percussie maakt Klets Kindercabaret er met de voorstelling KLETSKOUSEN! een groot feest van op het podium en alle aanwezigen zijn uitgenodigd mee te doen of te zingen. Spelers: Charlotte Waardenburg – Dookje Engelhard – Freek Koopmans .

Naast familievoorstellingen zijn er gevarieerde voorstellingen voor volwassenen te zien, veelal op zomeravonden.

Zo komt onder andere Spinvis optreden, geeft Rhedelijk Cultureel voorstellingen en verzorgt Het Gelders Orkest wederom een concert, ditmaal met Cristina Branco. De programmering in De Pinkenberg komt tot stand in samenwerking met Cultuurbedrijf RIQQ.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop ook op: www.depinkenberg.nl.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen