Pieter Krijnsen nieuwe voorzitter Rhedens Dorpsbelang

Foto: Pieter Krijnsen

RHEDEN – Rhedens Dorpsbelang heeft in de persoon van Pieter Krijnsen een nieuwe voorzitter. Jan Frank Mars heeft zich de afgelopen twee jaar met veel plezier hard ingezet voor de belangen van het dorp Rheden.

Helaas kan hij zijn baan met de vele reisuren niet langer combineren met het voorzitterschap van Rhedens Dorpsbelang. Jan Frank blijft wel behouden als bestuurslid van de vereniging.

Pieter Krijnsen

Pieter was jarenlang actief binnen de medezeggenschap van ING: als voorzitter van de OR en verschillende commissies en werkgroepen in tijden van vele ingrijpende veranderingen in de organisatie. Goed overleg en samenwerking met anderen – binnen of buiten de eigen club – zit in zijn genen. Pieter woont ruim vier jaar in Rheden en is vanuit zijn betrokkenheid bij het dorp al een tijdje actief in Rhedens Dorpsbelang.

Anita Blaauw

Naast Pieter heet Rhedens Dorpsbelang ook Anita Blaauw van harte welkom in het bestuur. Anita heeft zich al meer dan verdienstelijk gemaakt voor Rhedens Dorpsbelang. Zij was de drijvende kracht achter het organiseren van de Koningsdag 2019!

In tijden waar het voor veel verenigingen moeilijk is om voldoende vrijwilligers te krijgen, Is Rhedens Dorpsbelang trots en blij dat ze alle bestuursfuncties hebben vervuld.

Samenstelling van het bestuur van Rhedens Dorpsbelang:

Pieter Krijnsen (voorzitter), Bianca Kalksma (secretaris), Jos Magielsen (penningmeester) en Jan Frank Mars, Hans Mulder, Angelique Maasbach, Anita Blaauw (allen bestuurslid).

Kijk voor meer informatie op: https://www.rhedensdorpsbelang.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden