‘Vliegende honden bijten niet’ in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag  24 juli bracht Theatergroep Hilaria de voorstelling ‘Vliegende Honden Bijten Niet’ in de Pinkenberg. 

Ondanks de warmte, zo’n 38 graden, waren 85 bezoekers (ouders met hun kinderen ) aanwezig op De Pinkenberg om deze prachtige, leuke voorstelling te bekijken, en genoten zij volop. De kinderen werden steeds betrokken bij het assisteren van de twee mannen van de Theatergroep Hilaria. Bij de verschillende acts met honden, de één beter afgericht dan de ander, wat weer zorgde voor een lachend publiek. Al met al een geslaagde middag.

Vliegende honden bijten niet

‘Vliegende honden bijten niet’ is een parodie op een hondenshow met schuimrubber honden. Met grote gevaarlijke en lieve kleine namaakhonden worden allerlei trucs gedaan. Elke hond wordt op een eigen manier gemanipuleerd. Bij deze voorstelling wordt met een saxofoon en slagwerk live muziek gemaakt.  Een gekke en zeer humoristische voorstelling.

Over Hilaria

Theatergroep Hilaria speelt al meer dan 25 jaar schoolvoorstellingen en daarnaast in (openlucht)theaters en op festivals. De voorstellingen zijn zeer visueel, hebben weinig tekst en bevatten veel humor. Ze zijn geschikt voor de hele basisschoolleeftijd, kunnen zowel binnen als buiten op de speelplaats worden gespeeld en duren ongeveer 1 uur. Na afloop was er gelegenheid voor vragen stellen en uitleg over hoe de dingen gemaakt worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0