Circus Lorelly in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: circus lorelly

ROZENDAAL – Op woensdag 7 augustus komt Circus Lorelly naar de Pinkenberg. Dit is een voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Circus Lorelly

Na 1 keer als kind naar het circus te zijn geweest, waren Yoshi Berends en Lennart Schoppers verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden zij zelf circusje in de achtertuin of met het playmobil-circus, tot het moment dat Yoshi en Lennart elkaar bij toeval ontmoeten.

Zij bezochten vele circussen en praatten met vele professionals uit deze bijzondere wereld. Vervolgens werkten zij als tenten en tribune bouwers tot planners van een heel tournee door de Benelux.

Alles hebben de gepassioneerde jonge heren gedaan, om maar te voelen hoe het is om echt circusman te zijn. Hun succes bleek het spelen van de domme en de slimme clown.

Dit was het moment om zelf een circus te beginnen. Er werd een piste getimmerd en geschilderd en een artiesteningang gefabriceerd van houten latten en oude gordijnen. De eerste voorstelling bleek een succes!

Circus Lorelly was geboren, zoals circus hoort te zijn!

Informatie en kaartverkoop

  • Prijs: €7,- (voorverkoop) / €8,- (aan de deur). T/m 2 jaar: gratis toegang.
  • Starttijd: 14.00 uur
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl
  • De Pinkenberg: Kluizenaarsweg 4, Rozendaal
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen