Subsidie zonnepanelen voor ondernemers nog mogelijk in gemeente Rheden

Foto: Pixabay

De gemeente Rheden maakt het ondernemers gemakkelijk om op financieel aantrekkelijke wijze duurzame energie op te wekken met zonnepanelen.

Gemakkelijk doordat het Intergemeentelijk Subsidiebureau gratis de bijhorende businesscase opstelt voor ondernemers. De businesscase geeft snel inzicht in de benodigde investering en de terugverdientijd.

Daarnaast heeft de provincie Gelderland nu een voucherregeling voor het ontzorgen van ondernemers bij de technische realisatie na de toekenning van de subsidie.

Informatiebijeenkomst 29 augustus

Hoe het precies werkt, vertelt de gemeente Rheden op een informatiebijeenkomst voor ondernemers. Deze is op donderdag 29 augustus van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis, Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst bij via [email protected] of (026) 49 76 911.

Dak van minimaal 150 m2

De bijeenkomst is bedoeld voor eigenaren van een bedrijfspand met een dakoppervlak van minimaal 150 m2 en een grootverbruikersaansluiting voor elektriciteit van minimaal 3 keer 80 Ampère.

Informatie of maatwerkgesprek

Ondernemers die voor die tijd al meer informatie willen of een afspraak willen maken voor een gratis maatwerkgesprek, kunnen contact opnemen met Han Temmink van het Intergemeentelijk Subsidiebureau: [email protected],  06 549 309 64.

Ondernemers worden van harte uitgenodigd om deze kans te benutten! Enige haast is wel geboden want de subsidieaanvraag moet eind oktober gereed zijn.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

'
article
145318
Hoe het precies werkt, vertelt de gemeente Rheden op een informatiebijeenkomst
De gemeente Rheden maakt het ondernemers gemakkelijk om op financieel aantrekkelijke wijze duurzame energie op
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/145318/subsidie-zonnepanelen-voor-ondernemers-nog-mogelijk-in-gemeente-rheden/
2019-08-01T13:55:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/08/01135434/Zonnepanelen-Pixabay1.jpg
Businesscase, Duurzaam, energie, Investering, Ondernemers, rheden.nieuws.nl, Terugverdientijd, Zonnepanelen
Gemeenteberichten, Nieuws