Hard gelach bij Meneer Monster op de Pinkenberg

ROZENDAAL – Op zondag 11 augustus speelde Meneer Monster de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft’ op De Pinkenberg.

Op deze zondag zat het publiek als ware op het podium dicht bij de “Kleine Mol“ om maar niks te hoeven missen van hetgeen hen voor werd geschoteld. Meneer Monster gaat in de voorstelling op zoek naar de dader die hem op de kop heeft gepoept. Er volgt een hilarische voorstelling wat zorgt voor veel gelach van zowel de kinderen als hun ouders, soms wat ‘vies’ maar ook dolkomisch.

Uiteindelijk word het mysterie opgelost. En gaan de hond, die de schuldige blijkt, en de kleine mol weer tevreden uitéén. Na drie kwartier is de voorstelling alweer voorbij, jammer, maar de kinderen gingen tevreden naar huis, vol verhalen over deze geweldige voorstelling, maar niet voordat er bij de kiosk nog een heerlijk ijsje of drankje als afsluiting van deze fantastische middag is gehaald.

De voorstelling werd 2 keer gespeeld en was onderdeel van de serie familievoorstellingen in Openluchttheater De Pinkenberg.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Over een kleine mol…

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Over Meneer Monster

Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden