Workshop Ons Raadhuis: Trainen van je hersenen

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis organiseert op vrijdag 23 augustus een interessante workshop over het trainen van je hersenen.

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en cognitie te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

Ronnie Gardiner is een Amerikaanse drummer die deze methode heeft ontwikkeld om met body-percussie en ritme op een prettige en muzikale manier de hersens te trainen en fit te houden.

De workshop wordt gegeven door Mirjam Hofstede. Zij is ergotherapeut en gediplomeerd trainer van deze methode. Zij zal de deelnemers dit uurtje kennis laten maken met deze methode. Reken erop dat het niet alleen maar luisteren is! Deze workshop is ook geschikt voor mensen die niet goed kunnen staan.

Workshop Train je hersens, vrijdag 23 augustus • 11.15 – 12.15 uur, Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp, prijs: € 3,30.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Workshop Ons Raadhuis: Trainen van je hersenen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen