Burgemeester van Rozendaal opent het LandGOEDfestival

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – In het weekend van 24 en 25 augustus 2019 organiseert Cultuurbedrijf RIQQ voor de tweede keer De Kunsttuin, tijdens het LandGOEDfestival op Kasteel Rosendael.

Op zaterdag- en zondagmiddag kan men op ontdekkingsreis rond het kasteel. Lokale artiesten, kunstenaars en muzikanten brengen het park met veel verbeelding tot leven.

Ook de burgemeester van Rozendaal, Ester Weststeijn, zal op zaterdag om 15 uur op ludieke wijze haar opwachting maken en het publiek vóór het kasteel toespreken.

Naast theater en dans, kunnen bezoekers dit weekend genieten van beeldende kunst, muziek en voordrachten. Er zijn ligstoelen en zitzakken, spelletjes en voor kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten. Alle reden om langs te komen en hier van te genieten!

Voor wie in het park verder de ogen en oren goed de kost wil geven, is er het Raadsel van Rosendael, bedacht door Marc Pluim. In het park bevinden zich verborgen tekens, geheimzinnige symbolen en dolende sleutelbewaarders. Eén ding is zeker: wie de oplossing vindt, gaat als een rijker mens naar huis.

Het LandGOEDfestival is een reizend festival dat langs verschillende kastelen en buitenplaatsen in de regio trekt. Ook theater De Plaats speelt een speciale voorstelling op dit festival. Voor meer info & tickets, kijk op www.geldersarcadie.nl

LandGOEDfestival

(Scene tijdens het landGOEDfestival (foto: Seppe Ruberti)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen