Centrum Dieren krijgt een Lidl

Foto: Onderwijsgek, Wikimedia

DIEREN – Het eerste Lidl-filiaal in Dieren wordt woensdag 28 augustus om 09.00 uur door wethouder Klompberg geopend. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen, de winkel is zeven dagen per week open.

Veel aandacht voor vers

De nieuwe vestiging aan de Diderna heeft een volwaardig assortiment en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. Klanten vinden in deze winkel een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, brood en vlees. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

“Wij verwelkomen onze klanten graag in onze eerste Lidl in Dieren. De winkel is erg mooi geworden. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Dieren en omstreken van harte uit om onze Lidl te ontdekken”, aldus trotse supermarktmanager Paul. De winkel in bovendien erg duurzaam en beschikt over ruim 400 zonnepanelen.

Een minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs opent supermarktmanager Paul samen met de wethouder op feestelijke wijze de winkel. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Openingstijden:

  • Maandag t/m woensdag 08.00 – 20.00 uur
  • Donderdag t/m vrijdag 08.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 08.00 – 20.00 uur
  • Zondag 12.00- 19.00 uur

Adres: Diderna 13, 6951 CW Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen