Big Band Dieren bij de Oranjerie Petit Café in Dieren

Foto: Big Band Dieren

DIEREN – Op 8 september 2019 tussen 15.00 en 17.00 uur speelt Big Band Dieren gratis bij de Oranjerie Petit Café Dieren aan de Hogestraat 9a in het Carolinapark.

Ze waren er vorig jaar, maar moesten toen helaas naar binnen met de hele band, want het regende dat het goot. Nu duimen voor mooi weer, en dat alle aanwezigen nog een staartje meekrijgen van de mooie nazomer, want deze band behoort echt buiten te spelen.

Big Band Dieren

De Big Band Dieren werd opgericht in het jaar 2000 en vindt zijn oorsprong in de muziekschool. Bigband Dieren bestaat uit een groep enthousiaste amateur muzikanten. In de klassieke samenstelling met saxofoons, trompetten en trombones aangevuld met ritmesectie zoals contrabas en piano én twee zangeressen brengen ze een programma dat repertoire bevat van meerdere stijlen uit verschillende perioden zoals funk, swing, soul en jazzrock.

Oranjerie, Petit Café Dieren

Elke 2e zondag in de maand treden er muzikanten gratis op voor de gasten van de Oranjerie, Petit Café in het carolinapark te Dieren. Zowel de gasten als muzikanten waarderen dit gelet op de positieve reacties van eenieder. Men komt graag terug! Ook ontvangen wij regelmatig verzoeken van groepen of zij ook een keer mogen komen spelen. Organisatie is in handen van de Vrienden van de Oranjerie Dieren in goede samenwerking met de Oranjerie Petit Café Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen