Aeres Velp krijgt als eerste school het “Floral Education Centre” kwaliteitslabel

Foto: Aeres Velp

VELP – Aeres Velp krijgt als eerste school het “Floral Education Centre” kwaliteitslabel van de VBW, brancheorganisatie voor de bloemisten.

De brancheorganisatie gaat samenwerken met scholen om te komen tot betere vakmensen en nieuwe instroom in de branche. Dit wordt ingevuld middels het kwaliteitslabel “Floral Education Centre”. De eerste school die dit kwaliteitslabel gaat krijgen in Nederland is Aeres MBO Velp / Aeres Training Centre Velp.

Op 19 september 2019 is het tekenmoment van de geboorte van dit nieuwe label voor Bloemscholen met extra kwaliteit. Mayke Rensen, directeur Aeres Velp, en en Marco Maasse, directeur van de VBW zullen samen het welkomstwoord doen voor de genodigden. Daarna zal het officiële tekenmoment gedaan worden door leden van het College van Bestuur van Aeres en Marco Maasse namens de VBW. De “bloemist van het jaar” Judith Ebbers van De Bloemenvink uit Leidschendam geeft daarna een seminar over ”Succesvol ondernemen”.

Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom, geef u op vóór 12 september bij [email protected].

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.aerestrainingcentre.nl/velp/bloemstylist/dfa en https://www.aeresmbo.nl/velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen