Sabine Geerlof nieuwe dirigent van het Thomassen Mannenkoor

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het Thomassen Mannenkoor heeft een nieuwe dirigent Sabine Geerlof. Het bestuur is het is trots dat er een nieuwe dirigent is voor het mannenkoor is, als opvolger van Piet Cnossen en het koor gaat de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Van Gea en Piet Cnossen wordt afscheid genomen 15 september in De Deel tijdens een bijeenkomst van leden en bestuur in verband met het 65-jarig bestaan van het koor.

Naast Piet, als dirigent is zijn vrouw Gea Cnossen is vele jaren lady speaker geweest voor het Thomassen Mannenkoor.

Sabine Geerlof

Sabine Geerlof-van de Zande is doctoranda in de muziekwetenschappen, Rijksuniversiteit Utrecht, met als praktische uitvoering organist en koordirigent. Zij is eerste graads bevoegd docent muziek. Zij heeft haar werkzaamheden als dirigent en vervangend dirigent bij diverse koren in de Randstad en in het midden van het land. Ook is zij Choirmaster Organist (Musical director) in de anglicaanse traditie en (vervangend) organist en cantororganist in kerken van verschillende gezindtes in Den Haag, Utrecht en in Brussel. Verder is zij docent stemvorming, piano en orgel.

Momenteel is zij werkzaam als koordirigent bij vier koren: Thomassen Mannenkoor in Rheden, Immanuelcantorij in Delft, Interkerkelijk Koor Sing Now in Utrecht, en het Parochiekoor van de St.Bartholomeuskerk in Voorhout, en als organist bij vijf verschillende kerken.  

Zij is getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter  van 22 jaar en een zoon  van 20 jaar, en zij is sinds twee jaar opnieuw woonachtig in Utrecht.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen