Dierens bedrijf maakt gedenken, herdenken en herinneren een stukje persoonlijker

Foto: creaza.nl

DIEREN – Sinds dit jaar ontwikkelt het Dierense Engraved® nieuwe producten voor de uitvaartbranche die het laatste afscheid en de periode erna persoonlijker maken.

In de hectische periode direct na het overlijden van een dierbare moeten in een korte tijd veel keuzes gemaakt worden. Waar vindt het afscheid plaats, welke uitvaartverzorger begeleidt de uitvaart, hoeveel mensen zullen er komen? Keuzes waarbij zorg, kwaliteit en snelheid centraal staan. De keuze voor een foto op of bij de kist is daar één van. Engraved® specialiseert zich op het gebied van signing & branding binnen de uitvaartbranche en ontwikkelt en produceert in Dieren de persoonlijke rouwplaat.

Persoonlijke Rouwplaat™

Navraag binnen de uitvaartbranche leert dat er voor de foto op of bij de kist vaak geen complete oplossing is. Familie regelt op het laatste moment zelf een lijst, of de foto van de rouwkaart wordt nog even snel afgedrukt bij de drukker. In deze tijd waarin uitvaarten steeds persoonlijker worden, verdient de afbeelding van de overledene meer aandacht dan deze nu vaak krijgt.

De rouwplaat™ van Engraved® is een esthetisch hoogwaardig, multifunctioneel alternatief voor de bekende foto in de lijst. Door de personalisatie-mogelijkheden is het een verlengstuk van de rouwkaart. De rouwplaat wordt geheel in de stijl van de rouwkaart ontworpen en full colour geprint op transparant niet-reflecterend acrylaat. Deze premium rouwplaat is daarnaast leverbaar in een luxe uitvoering, waarbij door middel van een laser zowel foto als tekst worden gegraveerd. Deze gegraveerde rouwplaat is na de uitvaart ook als tijdelijke of permanente grafmarkering te gebruiken.

Door de inzet van een rouwplaat bij entree, het condoleanceregister, bij een eventuele collectebus en tijdens de uitvaart naast of op de kist komt de hele uitvaart ook visueel in het teken te staan van een overleden dierbare.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.creaza.nl/ en https://engraved.nl.

(Foto’s: creaza.nl)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Rouwplaat overzicht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen