Mantelzorgcafé in Bezoekerscentrum de Veluwezoom

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Mantelzorg; voor een ander zorgen kan heel bevredigend, liefdevol en inspirerend zijn, maar het kan ook veel energie vragen.

Is je partner of kind bijvoorbeeld langdurig ziek? Zorg je voor je hulpbehoevende ouder(s)? Geef je intensieve ondersteuning aan een familielid, vriend of buur? Dan hoor je bij de grote groep mensen die mantelzorg verleent.

Speciaal voor mantelzorgers wonend in de gemeente Rheden en Rozendaal organiseert MVT, loket voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp, een mantelzorgcafé op maandag 30 september van 13.30 – 16.30 uur in Bezoekerscentrum de Veluwezoom,  Heuvenseweg 5a te Rheden.

Je kunt hier ervaringen en emoties delen, maar ook informatie krijgen die van belang kan zijn bij je taak als mantelzorger.

Na afloop van het thema is er gelegenheid om na te praten in de gezellige Brasserie onder het genot van een drankje en een hapje. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot en met 25 september bij MVT op werkdagen tussen 9.30-11.30 uur telefonisch 026 3707070 of via [email protected] Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

MVT Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen