Repair Café Velp gaat weer beginnen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Na een zomerstop van 2 maanden staan op zaterdag 28 september vrijwilligers weer voor u klaar bij het Repair Café in  Buurthuis de Poort.

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Met laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen zij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Zij kunnen u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en tv’s repareren. Mocht u met een van deze apparaten bij het café komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

De reparatieservice is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het aanwezige spaarvarken.

Het Repair Café is op 28 september open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de  vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp: Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen