Uitnodiging leerlingen Fredericusschool voor de Rhedense Landschapsdag

VELP – Wethouder Marc Budel bracht op woensdagochtend 18 september een bezoek aan de Fredericusschool in de Emmastraat. Hij werd hartelijk ontvangen door directeur Hans van ’t Rot en de scholieren van de Fredericusschool.

Budel bracht een bezoek aan de school om scholieren enthousiast te maken om naar de Rhedense Landschapsdag te komen en vooral de kinderen uit groep 6,7 en 8 uit te nodigen om op zaterdag om 09.30 uur te komen helpen met plastic opruimen langs de rivier de IJssel, nabij de veerpont in Rheden.

De kinderen kregen zo veel informatie over het nut en de noodzaak om al het plastic/afval op te ruimen en het bezoeken van het evenement. 

De Rhedens Landschapsdag vindt plaats op 28 september 2019. Doel van deze dag is om iedereen te laten laten zien wat het Rhedens Landschap te bieden heeft. Iedereen die zich inzet voor het landschap is uitgenodigd mee te doen. Er zijn een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Bijvoorbeeld het bezoeken van een boerderij, de wijngaard of bijenstal.

De Rhedens Landschap is voor iedereen

De uitnodiging aan de kinderen van de Fredericusschool staat symbool voor de uitnodiging aan alle kinderen in gemeente Rheden. Alle basisscholen ontvangen deze week een pakket met stempelkaarten voor de kinderen. Die kunnen de kinderen meenemen naar de Landschapsdag Rheden. Bij iedere kinderactiviteit ontvangen ze een stempel. Bij 2 stempels of meer krijgen ze een kleinigheidje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer informatie over de Rhedens Landschapsdag: https://www.rheden.nl/Toerisme_en_recreatie/Landschapsdag_Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Rhedens landschapsdag

 

 

 

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden