Kinderboekenweek 2019 bij Jansen & de Feijter Velp

Foto: Kinderboekenweek 2019

VELP – Dit jaar vindt de Kinderboekenweek (met als thema Reis mee!) plaats van woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober. Het het marketing- en communicatiebureau van de Nederlandse boekenwereld (CPNB) lanceert zoals ieder jaar een grote landelijke campagne om het kinderboek onder de aandacht te brengen.

Haaientanden gratis

Voor iedereen die tijdens deze week een kinderboek van ten minste 10 euro koopt ligt het geschenkje Haaientanden van schrijfster Anna Woltz klaar. Daarnaast te koop, het prentenboek André het astronautje, op zoek naar Laika, geschreven door André Kuipers en geïllustreerd door Natascha Stenvert.

Reisbureau voor Imaginaire Reizen

Gedurende de hele Kinderboekenweek opent bij boekhandel Jansen & De Feijter in Velp het Reisbureau voor Imaginaire Reizen. Daar kun je een speciaal kinderpaspoort ophalen, waarin je kunt opschrijven wat jouw ideale reis is en dankzij welke boeken je je op vakantie waant. In het café staan bovendien wereldse gerechten op het menu!

Spelletjesmiddag, fietsrally en voorleesmiddag

Verder staan op het programma een spelletjesmiddag (op zaterdag 5 oktober van 10 tot 17 uur), een fietsrally door Velp waarbij verschillende puzzels opgelost moeten worden (op zondag 6 oktober van 14 tot 16 uur) en een voorleesmiddag in het pop-upmuseum Rheden in Oorlogstijd (op woensdag 9 oktober van 15 tot 17 uur).

Meer informatie is te vinden op de volgende websites en de site van het CPNB:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen