Thomassen Mannenkoor neemt afscheid van de familie Cnossen

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Tijdens de bijeenkomst van het Thomassen Mannenkoor ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het koor, werd er afscheid genomen van de Piet en Gea Cnossen in Restaurant De Deel aan de Heuvenseweg te Rheden.

Ladyspeaker Gea

Gea Cnossen is vele jaren ladyspeaker geweest tijdens optredens van het koor , Gea werd door voorzitter Louis Schennink bedankt voor haar 30 jaar inzet voor het koor en er werd Gea een bos bloemen aangeboden.

Eredirigent Piet

Daarna werd het woord gericht naar Piet Cnossen, die 48 jaar dirigent is geweest en dit altijd met veel enthousiasme heeft gedaan, De voorzitter prees Piet voor het vele werk dat hij in die 48 jaar heeft gedaan voor het koor, dit was voor het bestuur aanleiding om Piet te benoemen tot eredirigent van het Thomassen Mannenkoor.

Verder werd aan Gea en Piet een enveloppe met inhoud overhandigd, de inhoud zal besteed worden aan een reis. Tijdens de bijeenkomst moest Piet toch nog even voor de laatste keer het koor dirigeren dat zeer op prijs werd gesteld door de koorleden.

Al met al kan er door bestuur en leden terug gekeken worden op een zeer geslaagde avond en ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen