Nieuw gerenoveerd Den Heuvel Velp: Fris, modern en energiezuinig

VELP – Afgelopen vrijdagmiddag hebben bewoners van Den Heuvel in Velp gevierd dat de renovatie van hun wooncomplex voltooid is. In de namiddag hieven zij het glas op de woontoekomst en het nieuwe woongenot voor alle bewoners van het complex.

Het renovatieproject dat al 5 jaar geleden op de agenda stond, bevatte een lange lijst met verbeteringen. Op het dak werden zonnepanelen geplaatst, overal in de algemene ruimtes zijn de gewone stroom vretende lampen vervangen door  LED-verlichting. De belangrijkste vernieuwing aan de voorzijde van de appartementen zijn de nieuwe kozijnen met goede dubbele beglazing. Het meest in het oog springend is echter de verandering van kleur aan voor- en achterzijde van het wooncomplex, afwisselend zijn stroken van de muren wit en antraciet geschilderd.

Het inmiddels vieze vage geel werd onverbiddelijk verwijderd. Menige Velpenaar bleek daar blij mee te zijn. “Ja, je ziet die gebouwen toch om de haverklap. En het is nu na die geweldige verfbeurt fris en modern geworden”.

Bestuurder van de VVE, Eiso Alberda van Ekenstein bedankte iedereen voor het vele werk dat de renovatie met zich mee heeft genomen, op een paar kleine puntjes is het klaar. In het bijzonder werden de penningmeester Cees Stam en huismeester Martin Jansen voor hun extra inspanningen bedankt die zij de afgelopen 5 jaren hebben gedaan voor deze renovatie.

Er moeten nog wat kleine gebreken worden verholpen maar toch hijsen de bewoners van Den Heuvel de vlag. De vereniging van eigenaren gaat nu verder op weg naar nog meer duurzaam woongenot.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen