Heb jij een duurzaam huis? Doe dan mee met de Duurzame Huizen Route

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Op zaterdag 2 en 9 november wordt voor de 7e keer de Duurzame Huizen Route georganiseerd. Huiseigenaren in heel Nederland openen dan hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Rheden doet ook mee.

Heb je duurzame en besparende maatregelen genomen en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Meld dan je woning aan en deel jouw duurzame woonverhaal.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als je net bent begonnen met het nemen van maatregelen. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen. Misschien heb jij informatie waarmee je een ander op weg kunt helpen. Al meer dan 1.400 bewoners gingen je voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. Je kunt je woning aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/Rheden.

Natuurlijk genieten

Open jij jouw huis op zaterdag 2 en/of 9 november? Of ga je zelf op bezoek? Dan maak je kans op een weekendje weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen