Kom een uitdagende puzzeltocht doen in de Nacht van de nacht!

Foto: Scouting Extender Dieren

DIEREN – Op zaterdag 26 oktober vindt de Nacht van de nacht plaats. Ook dit jaar organiseert Scouting weer een groot spel waarbij de deelnemers flink uitgedaagd worden.

De activiteit draait om een centraal punt waarbij de deelnemers in groepjes naar de verschillende posten gaan. Bij elke post moet een uitdagende puzzel of activiteit waarbij behendigheid, kennis en creativiteit ingezet moet worden, gedaan. Kortom een leerzame activiteit met een aantal leuke en bijzondere onderdelen voor deelnemers van 6 tot 13 jaar onder begeleiding van ouders.

Je wordt verwacht om 18:45 uur aan de voet van de Dierense Toren aan Hogestraat 12 te Dieren. Denk er wel aan een kleine zaklamp mee te nemen het is namelijk erg donker.

Deelname aan de speurtocht is gratis en natuurlijk is er voor de kinderen ranja, voor de ouders is er tegen betaling koffie of thee.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden