Matinee bij Polysport voor bewoners Dieren-West

Foto: Cor van Hoften

DIEREN – Op zondag 3 november 2019 wordt er vanaf 15.00 uur een Matinee georganiseerd bij Polysport in Dieren. Met levende muziek door de band van Cor van Hoften.

De initiatiefgroep Dieren-West organiseert activiteiten met als doel om de sociale contacten in de wijk Dieren-West te versterken en deze Matinee is er één van.

Dieren-West heeft het.

Een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kijken, luisteren en zeker ook praten. Het geeft goede mogelijkheden voor nieuwe contacten in uw eigen woonomgeving.

De band van Cor van Hoften speelt een drietal genres aan muziek, nl.: jazz, frans en sixties! Tijdens het matinee bij PolySport op 3 november spelen ze alle drie de genres. Afhankelijk van het soort genre voert de band een andere naam, nl.: Asvalt (jazz), Bon Ton (frans) en Outlook (sixties).

De initiatiefgroep verwacht een zeer gezellige en druk bezochte muzikale middag.

De namen van de bandleden zijn: Ton van Engelen gitaar, Huib Smit saxen, Henk Vermeulen trompet, Henk Brouwer bas en zang, Cor van Hoften drums.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen