Altijd al een keer, competitief of recreatief, willen badmintonnen bij een gezellige vereniging?

Foto: Badminton Club de IJssel

RHEDEN – Bij Badminton Club de IJssel willen ze graag wat nieuwe leden verwelkomen. BC de IJssel nodigt iedereen uit om op woensdagavond vanaf 19.30 uur mee te spelen in de Hangmat in Rheden. Voor recreanten en competitie!

Er zijn genoeg spelers die graag een shuttle met je willen overslaan en er zijn leenrackets beschikbaar.

Recreanten

Gezellig recreatief spelen met de mogelijkheid tot trainen. Ondanks dat het recreatief is wordt er wel fanatiek gespeeld. Regelmatig worden er vriendschappelijke toernooitjes georganiseerd waardoor iedereen met iedereen speelt. Aan het einde van het seizoen is er altijd een gezellige afsluiting.

Competitie

Bij BC de IJssel kan men naast recreatief badmintonnen ook competitie spelen op regionaal niveau. Het competitieseizoen start medio september en eindigt altijd eind januari. Tijdens deze maanden speelt een team in principe 7 thuis- en 7 uitwedstrijden, afhankelijk van het aantal teams in een poule. De thuiswedstrijden worden gespeeld op woensdagavond.

Kijk voor meer informatie ook op: www.bc-deijssel.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Badminton Club de IJssel

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0