Jíj hebt hart voor onze cliënt en wij hebben hart voor jóu.

Foto: Attent Zorg en Behandeling

VACATURE – Als verpleegkundige of verzorgende wordt er veel van je verwacht. In samenwerking met een multidisciplinair team zoek je, met de cliënt en zijn naasten, altijd naar de beste zorg. Ook Attent Zorg en Behandeling doet dat.

Lijkt het jou leuk om deze zoektocht met onze cliënten en collega’s aan te gaan? Dan gaan wij als Attent Zorg en Behandeling graag met jou op zoek naar de werkplek die het beste bij jou past. Maar behalve een leuke werkplek is jouw welzijn ook onze zorg. Want terwijl jij met het welzijn van onze cliënten bezig bent, houden wij jóuw welzijn in de gaten. Dat vinden we belangrijk. Want als jij goed in je vel zit, heb je ook meer plezier in je werk.

Interesse?

Mail dan naar: [email protected]attentzorgenbehandeling.nl of kijk voor meer info op: werkenbijattentzorgenbehandeling.nl.

Over Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Overbetuwe. Attent Zorg en Behandeling levert die diensten daar waar u verblijft. Dat kan in één van haar huizen zijn, maar ook bij u thuis. Op deze website treft u informatie aan over de organisatie, over de diverse mogelijkheden die zij te bieden hebben binnen de thuiszorg bij Attent Zorg Thuis en in haar huizen.

Attent Zorg en Behandeling

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden