Concert Duo Buijs-Carmo in Nieuw-Schoonoord te Velp

Foto: Duo Buijs-Carmo

VELP – In de aula van Nieuw-Schoonoord wordt op 17 november om 15:15 uur een concert gegeven door het Duo Buijs-Carmo. Het duo bestaat uit pianist Marc Buijs en zangeres Maria João Carmo.

Op het programma staat Frans en Catalaans repertoire, met romantisch ontroerende maar ook feestelijke, vrolijke liederen. Mélodies van Fauré, “Fêtes galantes” van Debussy en “Cinq chansons populaires Grecques” van Ravel. Ook van de minder bekende Frans-Catalaanse componist Frederico Mompou zullen er indrukwekkende, intieme en lyrische liederen uitgevoerd worden uit de cyclus “Combat del somni”.

Een intermezzo met solostukken voor piano van Mompou zal beide delen van het concert verbinden. Het concert duurt een klein uur, zonder pauze.

Concertlocatie: De aula van Nieuw-Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1, 6881 TV Velp. Het concert begint om 15:15 uur (zaal open om 14:45 uur). Voorverkoop €7,50 Aan de kassa €10,00. Kinderen gratis.

Reserveren & Voorverkoop: stuur een bericht naar [email protected] of bel naar 06-44462729 (vermeld uw naam en het aantal kaartjes).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen