Veel belangstelling op de Italiaanse Dag in Dieren

DIEREN – Op zondag 10 november 2019 was er voor de 27e keer een Italiaanse Dag in de Oase te Dieren.

Om 14.00 uur werd de Italiaanse Dag officieel geopend door het spelen van de Italiaans Volkslied gevolgd door het Nederlandse Volkslied. Waarna het duo La Rosa de aanwezigen vermaakte met hun Italiaanse muziek waar op ook gedanst kon worden. Ook was er een demonstratie van een groep Line Dancers.

Producten:

Natuurlijk waren er orginele Sardinese producten te koop zoals schapenkaas, salami, pasta’s, wijn en nog veel meer. Bovendien kon men genieten van de onvolprezen Dolce limone en Tiramisu pizza en lasagna. Maar ook jam, chutney’s, sieraden, schilderijen werden aangeboden.

Er waren leden van de vereniging om inlichtingen te geven over hun land en de activiteiten binnen de vereniging.C.R.L.I.

Organisatie:

De Italiaanse vereniging, Centro Ricreativi Lavoratori Italiani C.R.L.I, organiseerde deze Italiaanse Dag. Deze Culturele Dag begon om 12.00 uur en werd afgesloten om 18.00 uur en werd druk bezocht, een geslaagde dag aldus de organisatie.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden