Vrouwengroep Internationaal in Dieren: Taaitaai poppen versieren en uitleg oorsprong

Foto: Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – Binnenkort is er weer een leuke middag van de Vrouwengroep Internationaal. Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar op 28 november  om 13.15 uur. Het programma duurt tot 14.45 uur.  Het is in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Donderdag 28 november 13.15 uur, maar opgeven voor 17 november.

Het thema is deze keer: taai-taai-poppen versieren en de historie van taai-taai-poppen. Een leerzaam, lekker en gezellig onderwerp. De avond wordt voorbereid en begeleid door Lenie Woudstra. In verband met inkoop van materiaal is het nodig om je vooraf op te geven. Graag voor 17 november!

Lijkt het jou ook interessant? Kom ook!

Jaarprogramma

Marianne organiseert deze ontmoetingsmiddagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof:  samen thee drinken, elkaar ontmoeten en mooie gesprekken. Ook voor de rest van het seizoen staan mooie activiteiten op het programma.

  • 28 nov: taai taai poppen versieren, uitleg oorsprong
  • 30 jan: spel en spelletjes
  • 27 feb: omgaan met verdriet
  • 26 mrt: gezamenlijke lunch
  • 23 april: creatieve middag.

Als je op één van deze activiteiten een presentatie wilt verzorgen of informatie wilt delen; ben je natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vrouwengroep Internationaal kunt u contact opnemen met Marianne via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen