‘Burn-out voor Beginners’ bij Theater RhederArt

Foto: Arnout van den Bossche

DIEREN – Cabaretier Arnout van den Bossche komt op zaterdag 30 november naar Theater RhederArt in Dieren. In de schouwburgzaal van Theothorne treedt hij op met zijn show ‘Burn-out voor Beginners’.

Als je denkt dat je het slecht hebt getroffen op je werk, moet je zeker komen kijken. Wie weet steek je er iets van op of… kom je tot de conclusie dat het bij jou nog best meevalt. Arnout van den Bossche reist met deze show al drie seizoenen langs uitverkochte theaters in Nederland en België. Hij haalde inspiratie uit zijn vorige leven. Toen was hij ingenieur voor grote bedrijven.

Aanvang 20:00 uur; Toegangsprijs €18,50. Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje. Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u €1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt. Kaarten via www.rhederart.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen