Kaartverkoop Midwinterconcert Het Rhedens van start

Foto:

ROZENDAAL / VELP – Donderdag 19 december verzorgen 25 leerlingen van de vóór- en eindexamenklas muziek het traditionele midwinterconcert, een muzikale avond met klassieke muziek. Ook leerlingen van buiten de muziekgroep mogen hier een bijdrage aan leveren. Maandag 16 december start de kaartverkoop. 

Twee jaar geleden moest het concert uitwijken naar een andere locatie wegens de verbouwing van de school. De beheerder van de Grote Kerk in Velp was bereid destijds de accommodatie ter beschikking te stellen. De leerlingen van toen hadden veel waardering voor de prachtige akoestiek van het gebouw. Dat kwam goed uit want het midwinterconcert betreft een concert waar geen gebruik gemaakt wordt van een geluidsinstallatie of elektrische versterking. Graag wilden de leerlingen nog een keer de prachtige akoestiek beleven. 
De vaardigheden van de muziekleerlingen worden op deskundige wijze beoordeeld door gecommitteerden. De bovenbouwleerlingen muziek krijgen namelijk een cijfer voor hun examendossier. 
Vanaf maandag 16 december start op Het Rhedens de verkoop van de kaarten á €2,50. De Grote Kerk in Velp opent om 19.00 uur de deuren, aan de deur kunnen ook nog kaarten worden gekocht. Het concert op 19 december begint om 19.30 uur. Er is parkeergelegenheid op het terrein van de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen