Huisdier van de week: Ontmoet Mannix!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Mannix is een flinke sociale kater maar is wel één kat met een flink karakter, hij houdt van knuffelen en aandacht. Oppakken vindt hij niet zo leuk, Mannix heeft wel de voorkeur om zelf te bepalen wat er gaat gebeuren.

Wanneer Mannix zelf geen controle heeft over de omgeving kan hij nog wel eens een tik uitdelen. Vooral op onverwachte bewegingen reageert hij fel. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem daarom niet bij kinderen, hij moet naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Mannix1 - Dierentehuis Arnhem en omstreken

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Mannix.

 

Diernummer 24535

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/mannix/

Heeft u interesse? Geeft u Mannix een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden