Kerstmarkt in woonzorgcentrum Rhederhof Rheden

Foto: Attent Zorg en Behandeling

RHEDEN – Op zaterdag 14 december 2019 organiseert woonzorgcentrum Rhederhof van Attent Zorg en Behandeling een kerstmarkt. Deze markt bestaat uit onder andere kraampjes, muziek, activiteiten en allerlei lekkernijen.

Wat is er te doen op de kerstmarkt

Op de kerstmarkt in Rhederhof vindt u kraampjes met meubelen, kaarten, kerststukken, etherische oliën, kerstartikelen, cadeauartikelen, kleding, sieraden en meer. Maar ook kunt u meedoen aan een enveloppenspel met mooie prijzen en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Onder het genot van live muziek kunt u genieten van bijvoorbeeld glühwein, erwtensoep, wafels, broodjes worst en friet.

De opbrengst van de markt komt ten goede aan nieuwe activiteiten voor de bewoners van Rhederhof, en is van 14.00 tot 16.30 uur te bezoeken.

Over Attent Zorg en Behandeling                                                                                                                             

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van zorg en behandeling aan vooral ouderen in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Attent doet dit vanuit twaalf zorglocaties. Attent vindt dat mensen, ook als ze ouder worden, zo lang mogelijk thuis moeten kunnen blijven wonen.

Lukt dit niet dan biedt Attent een beschermde woonomgeving, ook voor cliënten die zich door hun ziekte op een manier gedragen die moeilijk past bij andere cliënten. Bij Attent spannen ongeveer 1.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zich in om aan meer dan 1.200 cliënten zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden