Top2000 Kerkdienst Ontmoetingskerk Dieren

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – Vrijdagavond 27 december 2019 om 20:00 uur is er aan de Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren voor de tweede keer een Top2000 kerkdienst, met als thema ‘Nieuw Begin’. Verschillende bandjes en koren zullen nummers uit de Top2000 laten horen.

Er zal goed gebruik worden gemaakt van de beamers, zodat iedereen kan meezingen. De kerk zal worden omgebouwd en met professioneel licht  wordt voor de juiste sfeer gezorgd! Alle seizoenen komen voorbij.

De organisatie gaat ook iets doen met boomwhackers. Wat is dat? Dat is nog even een verrassing! Ben je nieuwsgierig? Ben je in voor iets anders? Heb je zin in een gezellig, inhoudelijk feestje?

Dan hoopt de organisatie je te zien op 27 december aanstaande!

De toegang is gratis. Er kunnen muntjes gekocht worden voor drankjes. Pinnen is niet mogelijk, met de telefoon betalen via een QR-code wel. Aan het einde van de dienst zal er een collecte worden gehouden.

Meer informatie bij Rini van Dijkhuizen: [email protected] if via 06-30618049.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Top2000 Kerkdienst Ontmoetingskerk Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen