Kerstmarkt in De Ulenpas weer druk bezocht

VELP – Op vrijdagavond 13 december 2019 was er van 18.30 – 21.00 uur een kerstmarkt in “De Ulenpas”. Een gezellige markt in kerstsfeer, met diverse stands met zelfgemaakte artikelen, de markt werd weer druk bezocht.

Er was dan ook voor ieder wat wils: kerst- en wenskaarten, sieraden, handwerkstukken, kerstdecoraties, cadeauartikelen en nog veel meer.  Maar ook “De skihut“ was er weer, na het succes van vorig jaar met glühwein, warme chocolademelk, erwtensoep en Originale Wiener Apfelstrudel. Deze werd ook nu weer druk bezocht. Naast de kramen van bewoners waren ook enkele kramen van buiten af, zoals het Raadhuis.

In het Trefpunt zaten naast de vele kramen die ook daar waren opgesteld, vele bewoners of bezoekers hun koffie, thee of chocolademelk te nuttigen en hadden zo een mooi uitzicht over de mensen die langs de kramen struinden. Maar ook ’T winkeltje, het adres voor mooie 2hands artikelen, was geopend deze avond.

De markt was in “De Ulenpas” Korte Wal 237 6882 GS Velp. Tel. 026 3635922, [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen