Van harte gefeliciteerd echtpaar Lingeman-Beek met jullie 65-jarig huwelijk!

DIEREN – Op zaterdag 14 december om 11.15 uur bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Lingeman-Beek, in Dieren ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Marinus Lingeman (Rinus) is geboren op 5 mei 1930 in Dieren. Mevrouw Dirkje Clara Beek (Dicky) is geboren op 8 januari 1931 in Doesburg.

Ze hebben elkaar leren kennen bij het korfballen. Mevrouw Lingeman werkte bij de PBNA in Arnhem als steno-typiste en later bij de Heidemaatschappij als secretaresse. Na hun huwelijk werkten ze samen in het woninginrichtingsbedrijf in de Kruisstraat in Dieren, samen met de broer van de heer Lingeman en zijn echtgenote. Tevens was de heer Lingeman 33 jaar lid van de brandweer, waarvan 13 jaar als commandant van de post Dieren. Bij zijn afscheid werd hij geëerd met een Koninklijke Onderscheiding.

Uit hun huwelijk zijn 3 dochters geboren. Inmiddels hebben ze 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. De heer en mevrouw Lingeman kamperen graag in hun vrije tijd, helemaal na de verkoop van hun bedrijf, in de winter verblijven ze graag in Spanje. Ook zijn ze 6 keer op bezoek geweest bij hun oudste dochter en haar man, die al 35 jaar in Australië wonen. Ze zijn dankbaar dat ze hun 65-jarig huwelijk in goede gezondheid kunnen vieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen